FĂRĂ MINTE: Taximetristul din Sighet, cercetat pentru viol, a fost filmat conducând cu 220 km/h prin Vadu Izei (FOTO, VIDEO)

0
778

Imagini incredibile au fost postate de către un taximetrist din Sighet. Taximetristul C. A. I., același care a fost acuzat în trecut de săvârșirea a două fapte de viol fiind și arestat preventiv pentru 7 zile, s-a postat într-un live pe Facebook în data de 9 mai a.c. la volanul unui autoturism marca BMW în timp ce rula prin localitate cu viteză de peste 200 km / h, fără să poarte centura de siguranță.

​Acesta, nici mai mult, nici mai puțin, s-a filmat în timp ce se deplasa, cel mai probabil, pe DN 18 din localitatea Berbești înspre localitatea Vadu Izei, ziua în amiaza mare, atingând o viteză de peste 220 km / h! Aceasta, în condițiile în care în filmare se poate observa că acesta se deplasa printr-o zonă locuită, cu trafic auto și pietonal intens pe drumul public. Riscul de accident a fost unul foarte ridicat.

Se pare că taximetristului în cauză Poliția rutieră nu îi face nimic lăsându-l să practice în continuare taximetria, având în vedere că, așa cum s-a arătat în presă, acesta ar turna informații poliției cu diverse ocazii.

​Am solicitat un punct de vedere Poliției cu privire la această faptă, punct de vedere pe care îl vom publica îndată ce îl vom primi.

Citiţi pe aceeaşi temă

POLIȚIA SIGHET permite unui bărbat să practice în continuare taximetria, deși este anchetat pentru VIOL, pentru că acesta este INFORMATOR

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.