Fotbal, meci amical.Rapid Satu Nou de Sus – Sport Team Baia Mare 5-5 (2-3)

0
595

Echipa Sport Team la al cincilea egal din aceasta stagiatură. Meciul s-a disputat joi 01.08.2019, pe terenul din Satu Nou de Sus.

Cu această ocazie echipa Rapid, care din acest an va începe o nouă provocare  în Liga a IV-a, a convocat mai mulți jucători tineri, care au terminat junioratul și pe lângă cei cu experiență din Liga a V-a, antrenorul și conducătorul echipei, Ștefan Sarca, va încerca să formeze un lot care să facă față noii provocări.

Jocul s-a disputat pe contre, fiind echilibrat, cu un plus în prima repriză pentru Sport Team, care a condus la pauză cu 3-2, prin golurile marcate de Ionuț Buhai-2 și Bogdan Bîrle, respectiv Ionuț Balmoș și Andrei Mladin de la gazde.

În primele 30 minute, din repriza a doua, jocul este controlat din nou de cei de la Sport Team, care conduc cu 4-2, gol marcat de Sergiu Fagi. Ultimele 15 minute din meci, aparțin gazdelor, care prin mai multe schimbări efectuate de antrenorul Ștefan Sarca, reușesc să înscrie de trei ori, prin Erno Konyicska-2 și Alex Chiuzbăian, preluând conducerea cu 5-4(min.85).

Până la final, Sport Team reușește egalarea prin Daniel Gheighiș, și astfel băimărenii se “pricopsesc” cu al cincilea egal din această stagiatură.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bela, Andrea Mărieș și Raul Cormoș.

Echipele

Rapid: Adelin Trif, George Herțeg, Denis Șomcherechi, Viorel Costea, Iosif Beko, Andrei Mladin, Ionuț Balmoș, Erno Konyicska, Marius Ardeli, Alex Chiuzbăian, Andrei Rus, Marius Precup, Nicu Munteanu, Paul Săliscan și Robert Dancoș. Antrenor Ștefan Sarca.

Sport Team: Edy Costin, Darius Mihuț, Daniel Chendrean, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Vasile Terec(cpt.), Marius Cardoș, Daniel Gheighiș, Sergiu Fagi, Rares Pop-Popescu, Ionuț Buhai, Ionuț Pop, Cristian Bărbos, Bogdan Trif, Bogdan Bîrle și Ciprian Coste. Antrenor Ioan Marchiș.

Următorul meci pentru Sport Team, joi 08.08.2019, cu o altă echipă de Liga a IV-a , A.S. Nistru, care în scurt timp își va schimba denumirea în C.S. Tăuții Măgherăuș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.