Criminalul din Caracal a dezvăluit procurorilor unde se află trupurile fetelor ucise

0
1651

Criminalul din Caracal a dezvăluit duminică unde se află cadavrele celor două fete pe care le-a ucis, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Declarația lui vine la câteva ore după ce a recunoscut crimele.

Informația a fost confirmată chiar de către avocatul lui Gheorghe Dincă. Potrivit avocatului, criminalul a dezvăluit unde se află trupurile Alexandrei Măceșanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a fost dus la audieri la Craiova, unde a răspuns întrebărilor procurorilor DIICOT, cei care anchetează cazurile celor două fete.

Soția criminalului din Caracal a fost martoră la momentul în care Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele. Femeia era prezentă la perchezițiile de la casa individului. În timpul operațiunii, criminalul a confirmat că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Echipa Observator a surprins imagini cu soția criminalului de la Caracal, la finalul perchezițiilor de duminică. Femeia a plecat de pe proprietate pe o poartă din spate, escortată de mai mulți polițiști. Purta aceleași haine negre în care a fost văzută și ieri, când a venit din Italia.

Sâmbătă, femeia și doi dintre copiii cuplului au fost și ei audiați. Duminică, Elena Dincă a revenit la casa din Caracal, unde polițiștii au făcut noi cercetări. La operațiune a fost adus și criminalul Gheorghe Dincă. După ore de căutări, criminalul a recunoscut în cele din urmă că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dincă a fost scos de polițiști pe aceeași poartă din spate. A fost luat cu o dubă și dus la Craiova, pentru noi audieri. La plecare, soția a fost surprinsă de reporterii Observator. Femeia însă a refuzat să facă declarații.

Elena Dincă e despărțită de soțul ei, însă cei doi nu au divorțat oficial. Ea locuiește în Italia, alături de unii dintre copiii cuplului. Cei doi soți au patru copii majori.

Scene sfâșietoare s-au consumat în fața casei criminalului, după ce a devenit publică informația că individul și-a recunoscut faptele. Rudele Luizele Melencu, una dintre fetele ucise de Gheorghe Dincă, au fost puternic afectate de teribila veste.

În timp ce polițiștii făceau percheziții în casa criminalului din Carcal, familia Luizei Melencu se afla chiar în fața locuinței, așteptând vești. ”Pentru ce am muncit 12 ani de Italia? Pentru ce, să mi-o ia?”, a exclamat femeia.

Familia a reacționat revoltată și față de poliție. Luiza Melencu a dispărut în aprilie, iar părinții s-au zbătut să îi dea de urme. În tot acest timp însă anchetatorii nu au reușit să afle nimic.

”Asta e poliția română”, a spus mama fetei.

”Ne luptăm cu pietrele de moară”, a exclamat și bunicul adolescentei moarte.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt cele două victime recunoscute ale lui Gheorghe Dincă. Tinerele au dispărut în mod similar, luate la ocazie spre Caracal.

Sursa: Observator Antena 1.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.