VIDEO EXCLUSIV: Bătut crunt de ciobani, Michel din Băița Băii (Maramureș), legendă mondială printre motocicliști, spune că va iubi în continuare România

1
4605

Michel, motociclistul bătut crunt de ciobani la Colibița, este o legendă mondială. Belgianul cu suflet de român a stat de vorbă cu reporterii Bistrițeanul.ro pentru BaiaMare24.ro VasileDale.ro și a spus că indiferent de ce se întâmplă, el va iubi în continuare România, Maramureș și Bistrița-Năsăud.

O legendă vie – campion național de trial, campion mondial de enduro – așa este cunoscut Michel Dumoulin în toată lumea sportului cu motor pe care îl practică de 51 ani.

Din păcate ciobanii de la Colibița care l-au zbrobit în bătaie nu cunoșteau povestea belgianului cu suflet de român. Chiar și dacă știau cu cine stau de vorbă, probabil finalul ar fi fost același.

Michel, cunoscut printre motocicliști drept Bunicu’, locuiește de 23 ani în România. A cumpărat o casă lângă Baia Mare, în Băița (oraș Tăuții Măgherăuș) iar de când a devenit român promovează țara noastră în toată lumea, reușind să aducă mii de turiști importanți în țara noastră. Belgianul e mai mândru că locuiește în România decât mulți români…

Astăzi, Michel Dumoulin, în vârstă de 61 de ani, a stat de vorbă pentru BaiaMare24.ro și VasileDale.ro cu colegii noștri de la Bistrițeanul.ro și a vorbit despre experiența neplăcută prin care a trecut și motivele pentru care a depus plângere la poliție, în urma căreia agresorii au ajuns în spatele gratiilor.

Întrebat dacă s-a schimbat ceva în percepția lui despre România acesta a spus că este un caz izolat, iar iubirea lui față de județul nostru rămâne neschimbată.

Întregul interviu cu legenda mondială printre motocicliști îl puteți urmări în exclusivitate în materialul video de mai jos:

Reporter pentru BaiaMare24.ro – Răzvan BĂRBOS, Bistrițeanul.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Rușine! O Românie violentă! Dacă iau în considerare imaginile din Nordul Moldovei cu niște jandarmi care sugrumă sau gazează o persoană, imaginea cu procuroarea care târăște după ea un copil. acești așa-ziși ciobani, niște brute, e oripilant. Indiferent de scopuri și de cauzele acestor situații, se vede o violență, o agresiune care afectează grav imaginea noastră ca popor. Ce fel de oameni suntem, cum reacționăm în anumite situații – inși gata să lovească brutal în semenii lor înainte de-a înțelege ce a făcut persoana respectivă. Ce educație, ce fel de civism este acesta? ce fel de profesionalism este acesta ? (vezi procuroarea, vezi jandarmii…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.