INFORMAȚII ȘOCANTE: Dănuț se grăbea să ajungă la o restanță la facultate. Studenții spun că profu ar fi zâmbit când ar fi aflat de tragedie

2
3385

Mai mulți studenți de la Centrul Universitar Nord Baia Mare ne-au povestit sub protecția anonimatului despre modul în care au aflat despre faptul că Dănuț, coleg de-al lor de la Inginerie, secția Electromecanica anul II, și-a pierdut viața într-un tragie accident feroviar.

Aceștia spun că se apropia ora 8.00 și erau îngrijorați de ce nu ajunge colegul lor să își dea o restanța la facultate. Știau că nu întârzia niciodată.

”Am fost șocați când am aflat de tragedie. Eram colegi la facultate. Se grăbea spă ajungă la școală să își dea restanța. Culmea e că din câte știu eu proful respectiv ar fi început să zâmbească când a aflat de tragedie. Și îi era și ceva director la o foarte cunoscută firmă din Maramureș. Este inuman. La 8.00 avea restanța” ne-a scris unul dintre studenții de la Centrul Universitar Nord Baia Mare.

Vă reamintim că la ora 7.11 Serviciul de Urgență 112 a fost alertat despre producerea unui teribil accident feroviar în zona trecerii cu calea ferată din localitatea Fersig, comuna Satulung.

CITEȘTE ȘI:

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. O declaratie mincinoasa, am fost in sala de examen si profesorul nu a zambit deloc, a ramas socat si el, cine dracu spune aberatile astea? Acest site ar trebui sa ia mai multe declarati inainte sa posteze asa ceva, stie cineva unde se poate face plangere pentru stergerea anuntului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.