SATULUNG: Băimărean cercetat pentru infracţiunea de conducere fără permis

0
683

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.30, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări un autoturism condus cu viteză peste limita legală pe D.N.1C, pe raza localităţii Satulung. La volan a fost identificat un bărbat de 42 ani domiciliat în municipiul Baia Mare.

Întrucât conducătorul auto nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege, s-a procedat la efectuarea de verificări în urma cărora s-a constatat că permisul de conducere al băimăreanului a fost reţinut în luna ianuarie 2018 pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu alcoolemie. De asemenea, în urma verificării valabilității inspecției tehnice pentru autovehiculul condus, s-a constatat că aceasta a expirat în cursul lunii mai a.c.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România. (foto arhivă)

BAIA MARE: A căzut după ce a coborât din autobuz

Ieri după-amiază, poliţiştii au intervenit la un eveniment rutier produs pe strada Gării din municipiul Baia Mare. La faţa locului s-a constatat că după coborârea dintr-un autobuz, un bărbat de 79 de ani s-a dezechilibrat, a căzut lângă vehicul şi a suferit leziuni corporale. Pasagerul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș Baia Mare” pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Poliţiştii au identificat conducătorul autobuzului, un băimărean de 54 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00.

Cercetările continuă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.