FURTUNĂ PESTE MARAMUREȘ: Se anunță grindină, vijelii și 60 l/mp! COD GALBEN

0
601

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Interval de valabilitate: 16 iunie, ora 22 – 17 iunie, ora 12 Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate.

Zone afectate: conform textului și hărții În Banat, Crișana, local în Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei, temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Notă: Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala pe parcursul zilelor de 17, 18 și 19 iunie în cea mai mare parte a țării. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

In data de 16 iunie2019 ora 13.20, indicele de confort temperatura-umezeala (ITU) a atins pragul critic de 80 de unitati, in localitatea Baia Mare.

Vă reamintim că aseară peste Suciu de Sus s-a abătut grindina, care a făcut prăpăd. Detalii în articolul prezentat în exclusivitate de vasiledale.ro și baiamare24.ro!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.