NENOROCIRE ÎN MARAMUREȘ: Suciu de Sus lovit de grindină și inundații. Cod portocaliu în Țara Lăpușului (foto/video EXCLUSIV)

1
3245

La această oră codul portocaliu este în vigoare în localitățile din Țara Lăpușului, județul Maramureș. Este vorba despre localitățile Târgu Lăpuș, Suciu de Sus, Coroieni, Groșii Țibleșului, Vima Mică.

Se vor semnala ploi torențiale care vor cumula 34-40 l/m, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de mici și medii dimensiuni.

Așa cum spuneam în Țara Lăpușului, la Suciu de Sus, grindina a făcut prăpăd. Imagini foto și video ne-au fost furnizate de cititorul nostru Ionuț Andrei, căruia îi mulțumim.

ACTUALIZARE

Valea Periac, ce duce la mănăstire Sf. Treime Breaza a ieșit din matcă și este în creștere!

CITEȘTE ȘI:

https://baiamare24.ro/2019/06/15/40-de-grade-celsius-in-romania-emperaturi-insuportabile-in-baia-mare-focsani-braila-lugoj-resita-si-arad/

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] NENOROCIRE ÎN MARAMUREȘ: Suciu de Sus lovit de grindină și inundații. Cod portocaliu în Țara … Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.