FOC ÎN MIEZ DE NOAPTE ACTUALIZARE: O vilă a luat foc pe strada Griviței din Baia Mare. Incendiul a fost stins după circa 5 ore (foto/video)

0
560

Incendiu violent azi noapte pe strada Griviței din Baia Mare. Pompierii militari au fost alertați la miezul nopții despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD. La sosirea militarilor focul se manifesta violent la acoperișul imobilului.

Din fericire nu au fost persoane rănite.

Cauza izbucnirii focului pare a fi un scurt circuit.

Actualizare

În cazul incendiului de pe str 16 Februarie a intervenit Det Baia Mare cu 4 echipaje si un echipaj EPA SMURD. Au ars 250 mp de acoperis din lemn al casei, 100 mp acoperis din lemn al garajului. Au ars diverse documente si materiale textile, mobilier si scule electrice.
S-a deteriorat mobilierul din camerele de la etaj. De asemenea s-a deteriorat caroseria de la 3 autoturisme. În sprijinul pompierilor a intervenit si o autospeciala de la Vital si una de la SC ARAMIS SA. Incendiul a pornit cel mai probabil de la un redresor suprasolicitat din garaj. Nu au fost victime. Interventia a durat aproximativ 5 ore, anunţă reprezentanţii ISU Maramureş. 

Foto/video pentru baiamare24.ro: Raymond Ray; Alexandru C.

video – Cătălin Cherecheș, primar Baia Mare

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.