CĂUTĂRI DISPERATE: Copil de 11 ani găsit de scafandri în balastiera de la Câmpulung la Tisa. Declarat decedat după 5 ore (foto/video – Actualizare)

0
597

Căutări disperate la Balastiera Câmpulung la Tisa ale unui băiețel în vârstă de 11 ani. Se pare că acesta se scălda în locul amintit și a dispărut fără urmă. Alarma a fost dată de alți copii.

La fața locului sunt pompierii militari de la Sighetu Marmației dar și un echipaj de scafandrii de la ISU Maramureș.

Actualizare 1

Copilul a fost găsit. Echipajele SMURD și ale Ambulanței efectuează manevre de resuscitare.

Actualizare 2

Copilul a fost găsit şi dus la Compartimentul Primiri Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației, fiind resuscitat de peste 4 ore.

Din păcate, şansele sale de a trăi depind de gradul de afectare cerebrală si a tesuturilor urmare hipoxiei si hipotermiei, dar si de reactivitatea organismului, inclusiv faptul că a ajuns rapid la CPU.

Are șansa si prin faptul că a fost găsit de echipajul de interventie relativ repede, faţă de alte situatii. În zona respectivă adâncimea apei este de 5-6 m, debitul apei este mare si sunt curenți puternici.

Actualizare 3

Din păcate, cu toate eforturile colegilor de la CPU Sighet, copilul a fost declarat decedat la 19:07. Domnul să-l odihnească, iar părinților sa le aline marea durere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.