FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Un medic ginecolog beat criță a intrat cu mașina pe trotuar într-un grup de nuntași, apoi în mașina socrului mic (ACTUALIZARE)

1
6592

Accident grav în această seară pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism Audi ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar într-un grup de persoane ce participau la o nuntă.

Apoi a ricoșat într-o ult autovehicul înmatriculat în județul Satu Mare care ar fi fost parcat și ar fi a socrului mic de la nunta din zonă.

În urma impactului mai multe persoane ar fi fost rănite, două dintre acestea fiind preluate de echipajele SMURD.

Polițiștii fac cercetări la fața locului, urmând să dispună măsurile legale.

ACTUALIZARE 1

Conform surselor noastre se pare că la volan medicul ginecolog Radu R. de la Spitalul Privat Euromedica Baia Mare. Se pare că ar fi și consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

ACTUALIZARE 2

Conform informațiilor oficiale se pare că etilotestul a indicat rezultatul de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Medicul ginecolog a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui polițiștii au întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTUALIZARE 3

„Un șofer în vârstă de 51 de ani, care conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, a încălcat linia continuă în timp ce încerca să efectueze o manevră de depășire a unui alt autoturism. În acel moment, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, pe care l-a proiectat într-un gard. Șoferul a fost testat și s-a constatat că avea 0.93 alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”, transmite Florina Meteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

ACTUALIZARE 4

Martorii spun că au alergat efectiv din calea autoturismului scăpat de sub control. “Sunt încă în stare de șoc. Era rupt, avea viteză foarte mare și se uita în telefon. Eu încercam să adorm fetița. Când a sesizat că e coloană mare la semafor, a pus frână, nu a mai putut controla mașina și a tras de volan către noi, respectiv către o mașină care era parcată pe trotuar. Eu am fugit cu căruciorul, pe un domn l-a lovit în picior, însă foarte puțin, iar o doamnă a fugit în curtea localului. Când i s-au cerut explicații, el arăta numai degetul mijlociu. Mi-am văzut moartea cu ochii, și eu, și fetița mea”, a scris, pe o rețea de socializare, Raluca M.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Incredibil, un doctor rupt de beat la volan! SĂ FACĂ PUȘCĂRIE acest nesimțit de Radu Roman – ginecologul, putea omorî oameni nevinovați !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.