NU A OPRIT LA POLIȚIȘTI: Urmărit a distrus totul în cale. Puștanul de 19 ani din Vișeu de SUs nu avea permis și era beat (galerie foto)

0
846

Un tânăr de 19 ani, domiciliat în Vișeu de Sus, care a condus ieri un autoturism pe strada 22 Decembrie din Vișeu de Sus, a accelerat la vederea echipajului de poliție, continuându-și deplasarea în viteză.

Pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul volanului, a acroşat un autoturism parcat regulamentar pe partea dreaptă, avariindu-l, a lovit doi copaci iar apoi a părăsit partea carosabilă prin dreapta, oprindu-se pe trotuar.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager de aceeaşi vârstă cu şoferul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la Spitalul Vișeu de Sus unde i-au fost recoltate mostre biologice de sâng, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.