EXCLUSIVITATE – SCENE INCREDIBILE CU POLIȚIȘTI: A fost nevoie de întăriri pentru a imobiliza un elev în curtea unui liceu din Baia Mare (foto/video – ACTUALIZARE)

2
3330

Imagini șocante am primit pe adresa redacției din partea unui cititor al site-ului nostru. Menționăm faptul că imaginile au fost filmate astăzi (5 iunie 2019) în curtea Liceului Economic din municipiul Baia Mare.

Din informațiile pe care le avem până în acest moment se pare că poliția ar fi fost sesizată despre un incident și un echipaj s-a prezentat la fața locului. Acolo, agenții ar fi încercat să discute cu un elev de aproximativ 15-16 ani.

Se pare că aceștia nu au reușit și au cerut ajutor. Pentru a-l imobiliza pe puștan a fost nevoie de 3 polițiști (doi bărbați și o femeie). Pe imaginile video se vede clar cum puștiul chiar lovește polițiștii.

Într-un final cinci polițiști l-au ”condus” pe adolescent în duba poliției.

ACTUALIZARE 1 – Polițiștii au fost scuipați, înjurați, cu uniforme rupte

Conform ultimelor informații primite se pare că polițiștii au fost înjurați, scuipați și chiar agresați de elevul recalcitrant.

Hainele acestora au fost rupte, pantalonii la fel. Un martor al incidentului a spus polițiștii au cerut sprjin doar pentru a-l transporta la unitatea de poliție și nu pentru a-l imobiliza. În urma refuzului de a fi condus la sediul poliției dar și comportamentului agresiv s-a procedat la imobilizarea adolescentului.

hainele polițistului au fost rupte și mânjite cu sânge

Mai mult, se pare că elevul ar fi cunoscut consumator de substanțe interzise, însă acest lucru urmează să se stabilească în urma analizelor toxicologice.

Așteptăm și un punct de vedere referitor la acest incident și la modul de intervenție al echipajelor de poliție din partea IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 2 – IPJ Maramureș

Un echipaj de ordine și siguranță publică a intervenit după ce a fost sesizat că un elev are un comportament deviant și a început să distrugă bunuri din sala de clasă. Întrucât acesta s-a manifestat agresiv și după sosirea polițiștilor, a fost imobilizat și condus la sediul politiei municipiului Baia Mare. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecatoria Baia Mare cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj.

AVERTISMENT: IMAGINILE SUNT ȘOCANTE

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] „Am fost vândută, părinții mei au mai avut 2 băieți care au murit. O femeie a sfătuit-o pe mama să mă vândă. Primeam pachete…conserve, biscuiți, nu știam dacă tatăl mai trăiește. Îmi dădea mama pe zi un cubuleț de ciocolată. Îl luam și fugeam și mă ascundeam, stăteam ore în șir cu limba pe acea bucățică de ciocolată”, spunea Sofia Vicoveanca, în urmă cu ceva timp.În cele din urmă s-a descoperit că un echipaj de ordine și siguranță publică a intervenit după ce a fost sesizat că un elev are un comportament deviant și a început să distrugă bunuri din sala de clasă. Întrucât acesta s-a manifestat agresiv și după sosirea polițiștilor, a fost imobilizat și condus la sediul politiei municipiului Baia Mare. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecatoria Baia Mare cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, scrie Baiamare24. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.