IMAGINI ŞOCANTE: Tineri “zombie” surprinşi în Baia Mare (FOTO, VIDEO)

6
2942

Fenomenul “Zombie” pare că acaparează tot mai multe oraşe din România, din păcate nici municipiul Baia Mare nu este ocolit.

Ne-au parvenit imagini surprinse la intersecţia bulevardelor Independenţei cu Republicii, în zona RFN, unde un tânăr dezorientat, dezechilibrat încearcă să treacă strada. Din mişcările sale este clar că tânărul consumase stupefiante.

Despre substanța care acaparează încet România, dar și întreaga Europă, se știe că este produsă în China și Taiwan. Potrivit autorităților, drogul este extrem de puternic – de 15 ori mai puternic decât cocaina și de 20 de ori mai ieftin, fiind practic la îndemâna oricui. De asemenea, fiind o substanță foarte puternică, chiar și o doză din drogul „zombie” poate fi mortală.

Alţi doi tineri în stare “euforică” au fost surprinşi în cartierul Săsar. Se pare că fenomenul “Zombie” ia amploare în Baia Mare.

Comenteaza cu Facebook

6 COMENTARII

  1. […] IMAGINI ŞOCANTE: Tineri “zombie” surprinşi în Baia Mare (FOTO, VIDEO) DIN NOU: Tineri din Baia Mare ”în lumea lor” sub efectul drogurilor ”Zombie” (foto/video) Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById',lp=d.location.protocol,wp=lp.indexOf('http')==0?lp:'https:'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M426155ScriptRootC367866")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M426155ScriptRootC367866");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=367866;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src=wp+"//jsc.mgid.com/b/a/baiamare24.ro.367866.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getUTCDate()+D.getUTCHours();c[ac](s);})(); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.