ACCIDENT ÎN ZONA TÂRGULUI AUTO: Un motociclist a fost lovit de o mașină (foto)

0
891

Un accident de circulație a avut loc astăzi dimineața în zona Târgului Auto de la Satu Nou de Jos.

Conform informațiilor furnizate de Ioana Cătana din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Maramureș a explicat faptul că motociclistul a fost preluat imediat de o ambulanță de transport aflată în trecere și predat, ulterior, unui echipaj de prim ajutor SMURD.

Martorii spun că bărbatul a fost rănit ușor, însă rămâne, în continuare, valabilă speța. În fiecare duminică, în zona târgului auto, se parchează pe ambele sensuri de circulație. Ca urmare, vizibilitatea este vizibil redusă.

Mai mult decât atât, se circulă greoi ca urmare a îngustării firului de circulație. Imediat cu accidentul, traficul rutier a fost, evident, și mai îngreunat.

Accid rutier la Tg Auto BM, între un motociclist si un autovehicul. Motociclistul a fost imediat preluat de o ambulanță de transp. aflată în trecere și predat unui echipaj EPA SMURD.

„Evenimentul rutier a avut loc pe DJ 182B, la intersecția cu aleea care duce la parcarea către târgul auto. Un băimărean în vârstă de 60 de ani conducea un autoturism dinspre Baia Mare către Săcălășeni. Ajuns la intersecția cu aleea respectivă, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist, un băimărean în vârstă de 42 de ani, care circula din sens opus.

Pentru a evita coliziunea cu autoturismul, motociclistul a frânat, a pierdut, însă, controlul direcției și s-a lovit de partea din față a autoturismului, după care a căzut pe carosabil. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest. În ambele cazuri, rezultatul a fost negativ. Motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Foto – Cristian Osan, Paul Botiz

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.