AVERTISMENT? ȘOCANT LA BORȘA / ACTUALIZARE: Au agățat un cap de cerb împușcat de un copac chiar în fața sediului Poliției Borșa (EXCLUSIV). Ce spune IPJ Maramureş

1
2052

Cititorii noștri din micuțul orășel de la poalele masivului Pietrosul Rodnei ne scriu fără încetare. Informațiile primite de la aceștia sunt de cele mai multe ori șocante pentru lumea civilizată, șocante pentru secolul în care trăim. Șocante pentru o țară membră a Uniunii Europene.

În cele ce urmează vă prezentăm integral mesajul primit de la cititorul nostru, cu mențiunea că am solicitat și informații oficiale Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș.

Mesaj cititor

”Demigrarea Poliției Orașului Borșa! Au trecut 10 zile și încă nu se știe cine a pus capul de cerb împușcat și legat cu o sârmă într-un arbore situat la 10 metri de sediul Postului de Poliție al Orașului Borșa, Maramureș, în dimineața zilei de sâmbătă 11 mai 2019.

Noroc cu Jandarmeria care a fotografiat capul de cerb agățat în arbore. Probabil au vrut sa scape basma curată lucrători poliției care se ocupa de arme ilegale, braconaj etc… Ar trebui să se vadă pe camerele de supraveghere din zona, dar ei se fac de râs și nu spun nimic. Este un caz unic în România, ca la Borșa nu e nicăieri!

Au fost polițiștii indimidați? Le-a fost ”transmis” oare ceva mesaj?

A fost si un procuror care a luat cazul, dar nu se mai știe nimic din ce s-a întâmplat acolo. Întrebați la Jandarmerie! Jandarmii au făcut poze! Polițiștii care se ocupa cu combaterea braconajului și cu deținerea ilegale de arme au vrut să ascundă cazul. Probabil să nu pice rău în fața celor mai mari” .

Patru zile mai târziu utilaje incendiate

În 15 mai 2019, tot în Borșa, persoane necunoscute au incendiat un utilaj de deszăpezire și un excavator parcate. Autorii nu au fost prinși nici până în acest moment.

Detalii despre acest incident puteți citi mai jos.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

"Pentru corecta informare a opiniei publice cu privire la aspectele semnalate în mass media despre resturile unui cerb, găsite la Borşa, vă comunicăm următoarele:

La data de 11 mai a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş s-au sesizat din oficiu despre faptul că lângă albia râului Cisla se află resturi ale unui exemplar de interes cinegetic din specia de vânat cervidee. Acestea au fost ridicate de la faţa locului şi predate reprezentantilor D.S.V.S.A. Maramureş, pentru examinarea de specialitate și stabilirea cauzei morţii, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus s-au desfăşurat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic.
În urma necrospiei realizate de specialişti din cadrul D.S.V.S.A. Maramureş s-a stabilit că cerbul carpatin a fost victima unor animale carnivore, posibil câini hoinari", scrie IPJ Maramureş în buletinul de presă din 22 mai.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Borșa cea sălbatică,e doar vina organelor de poliție ca sunt mâna in mâna cu branconierii și hoții din acest oraș.Ce sa ne mai miram când fac asemenea gest,chiar in fata sediului,nu au camere de supravegheat,normal ca nu!?altfel erau găsiți!Aprind utilaje și nu au camere in acel oraș,normal ca nu,n-au fost prinși!De ce?e logic sunt de partea celor răii,nu se iau măsuri,ne trebuie oameni competenti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.