DIN NOU: Tineri din Baia Mare ”în lumea lor” sub efectul drogurilor ”Zombie” (foto/video)

2
3749

Am tot prezentat în ultima perioadă imagini incredibile surprinse în diferite zone ale municipiului Baia Mare, în care tinerii care consuma substanțe halucinogene, în special cel cunoscut sub denumirea de ”zombie” vorbesc incoerent sau pur și simplu sunt inconștienți.

Iată că ieri am primit imagini de la un cititor baimare24.ro în care doi tineri din cartierul Săsar din Baia Mare sub efectul unor substanțe halucinogene habar nu au pe ce lume sunt.

Oficial se vorbește că în România nu se consuma drogul ”k2/Zombie”, popular în țări precum Rusia și Statele Unite, deși reacțiile tinerilor consumatori susțin contrariul. Șeful Agenției Naționale Antidrog, Sorin Oprea, susține că este vorba despre altceva.

“Analizele de laborator au identificat acea substanță. Nu este aceea din drogul Zombie. Acest drog Zombie este drogul apărut în Rusia acum câțiva ani. Se numește Krokodil în terminologia străzii. Conținutul în substanța activă este dezomorfina, un anestezic foarte puternic. Despre acest drog nu sunt semnalări în Europa. De aceea, din perspectiva noastră lucrurile sunt foarte clare, în România nu a apărut niciodată și nici nu  a fost prezent acest tip de drog”, spune Sorin Oprea într-un interviu pentru rfi.ro.

Și atunci despre ce drog este vorba? În realitate, tinerii “zombie” au consumat un nou tip de substanţe psihoactive, așa numitele etnobotanice, care au fost amestecate cu prenadez. “Este clar că în momentul în care au fost consumate aceste substanțe au fost amestecate și cu altceva. Se discută despre existența prenandezului în substanțele respective”, a explicat Oprea.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

2 COMENTARII

  1. […] DIN NOU: Tineri din Baia Mare ”în lumea lor” sub efectul drogurilor ”Zombie” (foto/video) IMAGINI ŞOCANTE: Tineri “zombie” surprinşi în Baia Mare (FOTO, VIDEO) FENOMENUL ZOMBIE IA AMPLOARE: Încă un tânăr paralizat, surprins în Baia Mare (FOTO, VIDEO) CE FACE CRIMA ORGANIZATĂ? Fata inconștientă în Parcul Regina Maria din Baia Mare (foto exclusiv) var td_screen_width = window.innerWidth; if ( td_screen_width >= 1140 ) { /* large monitors */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width >= 1019 && td_screen_width < 1140 ) { /* landscape tablets */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width >= 768 && td_screen_width < 1019 ) { /* portrait tablets */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width < 768 ) { /* Phones */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.