EXCLUSIVITATE – ACUZAȚII EXTREM DE GRAVE / ACTUALIZARE: Un borșean susține că a fost agresat de un polițist de la rutieră (foto/video)

7
5892

Primim imagini foto și video șocante, dar și informații în exclusivitate de la Borșa. De această dată acuzațiile sunt extrem de grave și sunt aduse unui polițist de la Biroul Rutier Borșa al Poliției Naționale.

Un borșean susține că deși era pasager în autoturismul condus de prietena lui, polițistul de la Rutieră l-ar fi îmbrâncit, lovit și i-ar fi rupt hainele. În apărarea sa acesta ne-a furnizat imagini video înregistrate în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 aprilie 2019). Bărbatul susține că lucrurile nu se vor opri aici și că va face plângere penală pe numele polițistului la Parchetul din Baia Mare.

Ce susține borșeanul!

În cele ce urmează vă prezentăm în integralitate mesajul primit de la cititorul nostru:

”O să vă trimit imagini cu reacția unui polițist din Borșa, Maramureș. Aseară eram în trecere cu prietena mea prin oraș. Ea era la volan iar eu în dreapta. Ne-a oprit domnul Teofil Ivașcu și a cerut actele prietenei mele. Apoi s-a dus în spatele mașinii și eu m-am dat jos să îi înmânez actele. Și asta deoarece dânsul când m-a văzut în dreapta nu a mai stat nici măcar ca prietena mea să îi înmâneze documentele. În momentul în care m-am dat jos din mașină a început să mă agreseze! Mi-a rupt geaca de pe mine, mi-a spart telefonul, mi-a rupt o brățară din aur (nu am mai găsit-o la locul incidentului). M-a lovit și m-a mușcat de mână. M-a izbit de mașina noastră (o să vă trimit și imagini video). A început să mă înjure și să mă facă în tot felul (du-te în morții mă-tii!). Dânsul a umblat cu amenințări că ori moare el ori mor eu.

De câte ori ies în oraș fuge după mine cu mașina poliției, cu girofarurile pornite. Fără să fac nimic. Exact cum a făcut și aseară când mi-a văzut mașina în oraș, s-a întors după noi! Dânsul are dușmănie pe mine de multă vreme și tot încearcă să mă atace și să mă provoace să îl lovesc știind că am o condamnare cu suspendare de 2 ani și 4 luni.

După ce m-a agresat și înjurat dânsul a spus că mă duce la secția de poliție. L-am întrebat de ce. Atunci a început să și mai tare să tragă de mine și să mă împingă. Până la urmă m-am urcat în mașina de poliție. Acolo m-a amenințat că mă duce la nebuni la Sighet pentru că am vrut explicații și motivul pentru care mă duce la secție.

La secție, domnul Teofil Ivașcu s-a făcut că plouă, dându-și probabil seama că a greșit. Și a încercat să mă împace. I-a făcut prietenei mele un avertisment (am poze dacă e nevoie) și a luat certificatul mașinii spunând că am folii pe geamuri. Doar că dânsul nici nu s-a uitat la mașină și nici nu a cerut omologarea foliilor.

În concluzie vreau să știu motivul pentru care m-a agresat, atât verbal cât și fizic. La secție nu a mai avut treabă cu mine. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat drumul și a chemat-o pe prietena mea să îi înmâneze avertismentul. Deci până la urmă care a fost motivul? I-am zis clar că dacă are ceva personal cu mine să rezolvăm în afara serviciului pentru că face hainele statului de râs. El a fost cel care perturbat liniștea publică în Borșa făcând circ fără motiv. Dânsul nu mă suportă și încearcă să îmi facă rău când e îmbrăcat în polițist. Când i-am spus ce daune mi-a făcut mi-a răspuns că ”ai de primit fraiere!”.

Același polițist i-a suspendat permisul

Conform informațiilor primite de la borșean în urmă cu o lună de zile același polițist i-a suspendat permisul de conducere.

” Numai dânsul stie are probleme cu multa lume din oras fara un motiv anume daca e necesar pot sa va aduc alte persoane care sa va confirme” susține acesta.

EPILOG

Așteptăm și o poziție oficială a IPJ Maramureș referitoare la acest incident.

Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu imaginile video care sunt șocante!

Actualizare

În legătură cu aspectele apărute în mass media, cu privire la un incident din localitatea Borșa, vă precizăm următoarele:

Autoturismul, în care bărbatul se afla în calitate de pasager, a fost oprit pentru verificări întrucât avea aplicate folii ce s-au dovedit a fi neomologate. La volan se afla o femeie.

Deoarece bărbatul a devenit recalcitrant, polițiștii l-au imobilizat și l-au condus la sediul Poliției.

Conducătoarea autoturismului a fost sancționată contravențional conform prevederilor O.U.G nr. 195/ 2002 privind circulația pe drumurile publice, iar ca măsură complementara s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare.

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, conducerea I.P.J. Maramureș a dispus verificări referitor la modalitate de intervenție a polițiștilor.

Comenteaza cu Facebook

7 COMENTARII

  1. Da cand la injurat pe agentul de politie si la amenintat de ce nu trimite filmarea? Pacat ca nu isi face politia treaba calumea. Daca erau mascatii mai facea el oare pe haiducul fiindca in borsa e cunoscut de toata lumea acest baietas nevinovat.

  2. Domnul ivașcu teofil sta si consuma sticle de vin in gura pietroasei cu prieteni de pahar si nu il opreste nimeni niciodată, fiindca are haina statului pe el 😉

  3. Probabil ai intrat in vizita pe la hanul pietrosu sau pe la lido scârba de teofil si ai băut 2 sticle de vin cum bei de obicei jigodie cand te mai văd băut is direct cu masina in tine ma scârba

  4. Cine nu îl cunoaște pe adevărat pe Pascau?el se crede buricul pământului in Borsa,conduce cu permisu suspendat mereu,dar când face trafic de persoane acesta nu se vede,sau umbla la branconaj asta nu vede nimeni,autoritățile nu văd ca umbla la branconaj și mereu cu pușca.Sa se facă odată dreptate,jos cu tâlharii!

  5. Buna ziua vrea sa va comunic caci acest Domn Politist de la Borsa isi face treaba cum trebuie in Orasul Borsa daca ce-i ce fac mari prostii in oras Numitul Pascau este un om ce face mari probleme cum ar fii se ocupa cu trafic de tigari , deține ARME in porpagajul masinii pe care o detine , A fost CONDAMNAT IN DOSARUL CU TRAFIC DE NEGRII LA 2 ANI SI PATRU LUNI DE INCHISOARE , stima si respect pentru Domnul Teofil .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.