A STAT CU MORTU-N CASĂ: Un bărbat din Satulung, găsit mort după o săptămână (foto exclusiv / ACTUALIZARE)

0
3940

Caz șocant la Satulung. Un localnic a anunțat în această seară poliția despre faptul că în imediata apropiere a Bisericii simte un miros puternic de putrefacție, ce pare a veni dinspre un imobil situat în apropierea bisericii ortodoxe din Satulung.

Imediat la fața locului au sosit echipajele de poliție de la Satulung și Șomcuta Mare. După ce au pătruns în curtea imobilului au găsit pe o terasă cadavrul în descompunere al unui bărbat.

Se pare că acesta ar fi decedat de aproape o săptămână, însă mama bărbatului nu a anunțat pe nimeni.

La această oră anchetătorii sunt la fața locului. Cadavrul urmează a fi dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

ACTUALIZARE

„Polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați că, pe terasa unei gospodării din Satulung, se afla cadavrul unei persoane. Ajunși la fața locului, au identificat persoana ca fiind un bărbat în vârstă de 45 de ani. Din primele cercetări, nu s-au găsit urme de violență. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care a survenit decesul”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.