TRAGEDIE LA SIGHET: Un tânăr de 17 ani asistat de DGASPC Maramureș s-a aruncat de la etajul 10. A murit pe loc (ACTUALIZARE – galerie foto/video)

1
3885

O tragedie s-a petrecut în această seara pe strada Independenței din municipiul Sighetu Marmației. Un tânăr de 20 ani a murit pe loc.

Se pare că acesta ar fi căzut de la etajul 10 al unui bloc. Imediat au fost trimise la fața locului echipajele Serviciului de Ambulanța Maramureș, stația Sighet.

Pacientul în vârstă de 20 ani a fost declarat decedat, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea cum s-a produs nenorocirea și dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident.

ACTUALIZARE 1

Conform informațiilor noastre tânărul ar fi stat pe pervaz și a strigat în gura mare că se aruncă. Și a făcut-o sub privirile îngrozite ale oamenilor.

ACTUALIZARE 2

Conform ultimelor informații se pare că tânărul este din sistemul de protecție a DGASPC Maramureș.

ACTUALIZARE 3

Locuitorii din zonă vorbesc despre faptul că de pe acel imobil în urmă cu doi ani un alt tânăr și-a luat viața aruncându-se în gol.

ACTUALIZARE 4

Este oficial. Tânărul avea doar 17 ani și era cunoscut cu afectiuni psihice. Era asistat la CTF Eminescu din Sighetu Marmației.

b

”Un tanar de 17 ani din Sighetu Marmatiei a decedat azi pe strada Independentei din oras. Din primele informatii acesta s-a aruncat de la etajul 10 al unui imobil. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Politistii efectuazea cercetari pt stabilirea tuturor imprejurarilor in care a survenit decesul” au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

vom reveni

foto: Daniel Naghi pentru baiamare24.ro.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] TRAGEDIE LA SIGHET: Un tânăr de 17 ani asistat de DGASPC Maramureș s-a aruncat de la etajul 10. A… var td_screen_width = window.innerWidth; if ( td_screen_width >= 1140 ) { /* large monitors */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width >= 1019 && td_screen_width < 1140 ) { /* landscape tablets */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width >= 768 && td_screen_width < 1019 ) { /* portrait tablets */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } if ( td_screen_width < 768 ) { /* Phones */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.