EXCLUSIVITATE: O femeie din Poienile de Sub Munte bătută crunt de cumnat (galerie foto)

0
10087

Incident grav la Poienile de Sub Munte, în Maramureș. O femeie din localitate a fost bătută crunt de cumnatul ei. 10 zile de îngrijiri medicale a avut nevoie femeia pentru a i se vindeca rănile suferite. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, însă bărbatul a plecat deja în Anglia la muncă.

Incidentul a avut loc în data de 26 martie 2019, în jurul orei 15.50 și ne-a fost povestit în exclusivitate de femeia agresată.

”Eram acasă când cumnatul meu, Mihai Mihulaiciuc (32 ani), a intrat peste mine și m-a bătut rău de tot. Nu știu din ce motiv dar abia am scăpat din mâinile lui. M-a lovit peste tot cu un pahar din sticlă. Se vede și din poze.

Am fost la poliție și am depus plângere pe numele lui. Totodată, am fost și mi-am scos și certificat medico-legal pentru că nu pot să las lucrurile așa. Doamne ferește de era acasă copilul meu.

Cine știe ce s-ar fi putut întâmpla. Din câte știu eu, el a plecat deja în Anglia la muncă. Am vrut să știe lumea ce am pățit și totodată vreau ca poliția să ia măsurile care trebuie. Nu pot lăsa așa lucrurile” ne-a povestit femeia din Poienile de Sub Munte.

agresorul a plecat la muncă în Anglia

Vom reveni cu detalii referitoare la acest incident

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.