A VERIFICAT POLIȚIA LOCALĂ: Nu s-a ”relocat” nimeni de pe Pirită pe strada Mărășești (foto)

0
1044

Publicam ieri, sâmbătă, 30 aprilie 2019, un articol în care vă prezentam fotografii trimise de cititorii noștri cum că rromii a căror cocioabe au fost demolate s-au ”mutat” lângă tomberoanele de pe strada Mărășești, l-am contactat pe directorul general al Direcției Generale de Acțiune Civică pentru a-și exprima un punct de vedere cu privire la imaginile surprinse de cititorii noștri.

Domnul director, ne-a mulțumit pentru promptitudinea de care dăm dovadă atunci când concitadinii aleg să dea dovadă de spirit civic însă, nu întotdeauna, cele expuse in mediul online, se dovedesc a fi și adevărate.

”In zona expusă publicului ca fiind rău famată, poliția locală a intervenit imediat și au constatat că realitatea din teren, nu corespunde cu cea expusă in spațiul public.

Apreciem atenția manifestată de locuitorii bine intenționați ai Municipiului nostru și suntem la dispoziția lor pentru a le asigura un confort și climat civic corespunzător” a precizat Dorin Coste, directorul general al Direcției Generale de Acțiune Civică Baia Mare.


Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.