SINGURUL MEDIC ESTE ÎN CONCEDIU: SUSPECTUL DUBLEI CRIME DE PE STRADA GĂRII VA FI EXPERTIZAT PSIHIATRIC ABIA SĂPTĂMÂNA VIITOARE

0
390

Informații incredibile ne parvin de la spitalul de psihiatrie din Sighetu Marmației, acolo unde a ajuns ieri bărbatul suspectat de dubla crimă de pe strada Gării din Baia Mare. Acolo, psihologul unității este în concediu de odihnă iar expertiza pentru a vedea dacă suspectul a comis faptele cu discernământ sau nu, NU SE POATE REALIZA în acest moment.

„Până în 11 martie psihologul nostru este în concediu. De asemenea, noi la Spitalul Municipal Sighetu Marmației nu avem expert pe Medicină Legală și va trebui să vină unul de la Baia Mare.

În 12 martie, vom constitui comisia de expertiză pentru a putea realiza raportul, să vedem dacă persoana suspectă a avut sau nu discernământ. Potrivit raportului de ordonanță, avem la dispoziție 30 de zile pentru realizarea expertizei medico-legale psihiatrice”, a declarant doctorul Petru Stan, medic șef al Secției de Psihiatrie III din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, bărbatul suspect de crima din cartierul Gării din Baia Mare nu are un comportament deosebit, este cooperant și liniștit.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.