ÎN PLINĂ STRADĂ: Un băimărean a fost săltat de mascații de la crimă organizată

0
388

Un eveniment mai puţin obişnuit a avut loc în mijlocul zilei de miercuri, 6 martie, pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare.

În jurul orei 13.00, mai sus de Semilună, în apropiere de spaţiile comerciale şi oficiul poştal din zonă, a avut loc o descindere a oamenilor legii. Aceştia au prins un bărbat de aproximativ 35-40 de ani şi l-au încătuşat, după care l-au urcat într-un autoturism.

Conform informaţiilor obţinute pe surse, ar fi vorba despre o anchetă care vizează crima organizată. (foto arhiva)

Cătălin Țineghe, AxaNews.ro

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Poliţiştii maramureşeni au depistat şi reţinut un bărbat, dat în urmărire naţională pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ieri, 06 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Maramureş – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, au efectuat o acţiune ce a avut ca scop depistarea şi reţinerea persoanelor urmărite la nivel naţional.

Astfel, într-un bloc situat pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare, poliţiştii au depistat un bărbat care era dat în urmărire naţională. Pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis la sfârşitul lunii ianuarie a.c. mandat de executare a pedepsei de doi ani şi două luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în comuna Valea Vinului, judeţul Satu Mare, a fost încarcerat şi depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.