EXCLUSIV: FETIȚA DE 14 ANI A DESCHIS UȘA APARTAMENTULUI ÎNSOȚITĂ DE POLIȚIA LOCALĂ. A CĂZUT ÎN GENUNCHI. IERI A ÎMPLINIT 14 ANI (FOTO)

0
463

Vecinii familiei de pe strada Petre Dulfu în care s-a produs tragedia au povestit în exclusivitate pentru vasiledale.ro cum a fost descoperită nenorocirea chiar de fetița celor doi soți. 

Din spusele vecinilor fetița și-ar fi sunat părinții pe mobil după ce a ieșit de la școală, însă niciunul nu a răspuns.

Un echipaj al Poliției Locale Baia Mare format din trei polițiști care era prin zonă a însoțit-o pe fetiță pentru a intra în apartament, deoarece îi era frică.

Când a deschis ușa apartamentului, micuța a căzut în genunchi când și-a văzut tatăl într-o baltă de sânge. Mama micuței era în camera alăturată. Vecinii spun că polițiștii locali au luat-o de acolo imediat și au cerut ajutor la 112.

Aceeași vecini ne-au povestit că micuța a împlinit ieri vârsta de 14 ani.

ACTUALIZARE„Ne-am autosesizat cu privire la acest caz. În primul rând, cei doi copii vor beneficia de consiliere psihologică pentru a trece mai ușor peste această traumă. Mai apoi, vom analiza situația materială și familiară pentru a identifica rudele din familia extinsă. În cazul în care niciuna nu își va asuma responsabilitatea creșterii copiilor vom lua celelalte măsuri legale, respectiv instituirea măsurilor specifice”, a declarat Adrian Mândru, purtător de cuvânt al Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Maramureș.

„Am fost sesizați în cursul acestei dimineți, că în cartierul Gării din Baia Mare, au fost găsite două persoane, o femeie și un bărbat, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Persoanele se aflau în incinta apartamentului închiriat de către bărbat. Decesul a survenit însă în urmă cu aproximativ o zi sau două, acest lucru urmând a se stabili cu exactitate în urma efectuării raportului medico-legist”, a declarat prim-procuror adjunct delegat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.