DOUA CRIME ÎN BAIA MARE: DOI BĂRBAȚI ȘI O FEMEIE AU FOST GĂSIȚI UCIȘI. O ALTĂ FEMEIE ESTE ESTE ÎN COMĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN. POLIȚIȘTII CAUTĂ CRIMINALUL (ACTUALIZARE)

0
477

Imagini terifiante astăzi în cartierele băimărene Săsar și Gării. Un bărbat a fost ucis, iar soția lui a fost transportată în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. De cealaltă parte, un bărbat și soția lui a fost găsiți morți

Polițiștii sunt în alertă maximă la această oră. Deocamdată nu se cunosc prea multe amănunte despre cine și cum a comis această oribilă faptă.

ACTUALIZARE

Conform ultimelor ultimelor informații se pare că în cazul dublei de pe strada Gării se pare că ambele persoane, soț și soție ar fi fost uciși prin înjunghiere. Crima se pare că ar fi fost comisă în cursul zilei de duminică. Cadavrele celor doi au fost descoperite astăzi dimineață.

În cazul de pe strada Petre Dulfu se pare că tot cuțitul ar fi arma crimei. Barbatul ucis prezenta lovituri dar și tăieturi de cuțit. Soția acestuia a fost transportată la stare critică la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

În ambele cazuri victimele au aproximativ 30-40 ani.

ACTUALIZARE 2

Conform ultimelor informații se pare că femeia care a supraviețuit are 37 de ani. Aceasta a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în jurul orei 13, adusă cu un echipaj de Terapie Mobilă Intensivă SMURD.

vom reveni cu detalii

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.