FOCAR COVID-19 la Spitalul Vișeu de Sus: DSP tace mâlc. Cadrele medicale obligate de un epidemiolog să își lase hainele civile în aceeași cameră cu echipamentul medical

0
393

Informații șocante ne vin de la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus. Acolo, tot mai mulți spun că există focar COVID-19 după ce mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv. Culmea este că DSP Maramureș tace mâlc. La fel și CJSU Maramureș. Totul este acoperit perfect sub preș iar preșul apoi aspirat frumos la suprafață.

Dar ce spun cadrele medicale? Cum a fost posibil să se infecteze? Aceștia susțin că un epidemiolog i-ar fi obligat să își țină hainele civile în același dulap cu echipamentul medical!!!! Această acuzație este pur și simplu HALUCINANTĂ ȘI DE NEÎNLES PENTRU ORICE MURITOR DE RÂND. Mai puțin pentru incapabilii de la DSP Maramureș care se fac că nu aud strigătele cadrelor medicale de la Vișeu de Sus.

Ce se poate întâmpla când ai o conducere tâmpa și un epidemiolog care îi întrece pe toți în prostologie pe secția CPU-TAMPON (a Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus, n.r.). Până nu cu mult timp în urma hainele civile, cele cu care veneam de acasă stăteau pe un cuier atârnate într-o încăpere în care ne dezbracăm și ne echipam în echipamentele individuale de lucru. Perioadă în care nu s-a întâmplat niciun incident la locul de munca.

Mintea luminata a epidemiologului a dat dispoziție ca hainele civile sa dispară de pe acel cuier și sa fie închise în aceleași dulapuri unde era depozitat echipamentul individual de lucru, aspect interzis complet de lege.

Și uite asa este prezumția rezonabila ca m-am infectat cu Covid din această cauză. Urale epidemiologului nostru” scrie un cadru medical pe facebook.

Așteptăm o poziție oficială a DSP Maramureș sau CJSU Maramureș!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.