TRAGEDIE LA SĂLSIG: Băiețel de doi anișori călcat accidental cu mașina în curte de unchi. Acesta nu deținea permis de conducere (actualizare)

0
1897

Tragedie la Sălsig. Un băiețel de doi ani din Sălsig a decedat la 24 de ore după ce a fost adus de urgență la Spitalul judetean din Baia Mare.

Copilul a fost călcat cu mașina de unchiul său. Incidentul s-a produs în timp ce bărbatul încerca să facă mai multe manevre cu mașina prin curte.

Unchiul copilului este cercetat acum pentru omor din culpă.

ACTUALIZARE

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă în jurul orei 14.00 de Centrul de Permanență de Sănătate Fărcașa a fost adus un copil născut la 6 mai 2018 care prezenta multiple răni. S-a stabilit faptul că un bărbat în domiciliat în Sighetu Marmației, care a efectuat o manevră de întoarcere a unui autoturism în curtea unui imobil l-a surprins și accidentat.

L-a luat pe copilaș și transportat la centrul de permanență întrucât prezenta leziuni. I-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Șoferul în vârstă de 44 ani a fost testat, rezultat negativ. În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere. În noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 0.30 băiețul a decedat.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.