ÎN SPRIJIN, PRIN DECUS MARAMUREȘ: Polițiștii maramureșeni sprijiniți cu materiale de protecție sanitară de două asociații

0
1002

? Încă de la începutul stării de urgenţă şi până în prezent, Asociatiile “Suntem Vocea Lor” si “Szmisz” au sponsorizat prin SNPR Decus Maramureş poliţiştii de frontieră şi poliţiştii cu materiale de protecţie sanitară în valoare de peste 4500 lei constând în măşti de protectie, mănuşi din latex, dezinfectant pentru mâini şi pentru suprafeţe, acestea fiind distribuite de către conducerea SNPR Decus Maramureş colegilor din zona Leordina- Borşa, atat membrilor nostri de sindicat cât şi celorlalti colegi.

Multumiri doamnei Opriş Ionica-Viorica din cadrul Asociaţiei “Suntem Vocea Lor” şi felicitări domnului Tomoiaga Ion – preşedinte #SNPRDecus Maramureş pentru implicare! ?

” Incă de la incepututul stării de urgență ”Asociatia Suntem Vocea Lor” a fost alături de noi: polițiști, pompieri, jandarmi. Aceasta asociatie e reprezentata de un om cu suflet mare Opris Ionica Viorica cu care eu personal si noi ca sindicat am mai avut colaborări in anumite campanii de ajutorare.

Desi la nivel de ITPF Sighetul Marmatiei cat si la nivel de IPJ Maramures s-a asigurat necesarul de materiale, noi am venit cu un plus care sper eu a fost de ajutor.

Pe aceasta cale doresc sa adresez multumiri acestei doamne cat si colegilor mei politisti si politisti de frontieră pentru modul cum au gestionat fiecare eveniment in aceasta perioada destul de complicata pentru noi toti” a declarat Ion Tomoiagă, președinte SNPR Decus Maramureș

?? SNPR DECUS – Demnitate, Onoare, Respect, Camaraderie

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.