INCENDIU VIOLENT LA PETROVA: Un bărbat a fost găsit carbonizat în casă. Incendii și la Poienile de Sub Munte și COAȘ (FOTO)

0
608

Tragedie în această dimineață în localitatea maramureșeană Petrova. Pompierii au fost solicitați să intervină după ce o casă a luat foc pe strada Principală, chiar lângă biserica ortodoxă din localitate.

Ajunși la fața locului, militarii au descoperit în imobil trupul neînsuflețit, carbonizat, al unui bărbat de aproximativ 95 de ani.

Momentan nu se știe cum s-a produs incendiul care a lăsat în urmă o victimă.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Sectia de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit, cu doua echipaje de stingere si un echipaj SMURD, la un incendiu in localitatea Petrova. Dupa lichidarea incendiului pompierii au descoperit trupul carbonizat al unei persoane in varsta de 95 de ani. In urma incendiului au mai ars si 5 metri patrati de perete din lemn si diverse obiecte de mobilier. De asemenea, s au degradat si circa 70 mp de tencuiala. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul cazut din soba.

Pompierii de la Baia Mare au intervenit și pentru stingerea unui incendiu de de vegetație uscată și litieră în localitatea Coaș.

La Poienile de Sub Munte, pompierii civili au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată într-o zonă greu accesibilă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.