EXCLUSIV CITITORI: FOTO – CJSU transmite că NU SE CONFIRMĂ petrecerea polițiștilor din Băița (ACTUALIZARE)

1
4188

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să vă comunice că în urma verificărilor efectuate, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au stabilit că informațiile prezentate în articolul de presă “O petrecere cu polițiști în Băița spartă de un telefon la Poliția Baia Mare” nu corespund realității.

Toate aspectele menționate în articolul de presă au fost verificate cu celeritate, constatându-se că la imobilul respectiv nu a avut loc nicio petrecere la care să fi participat 12 polițiști.

Într-adevăr, un echipaj de poliție, care se afla în zona de competență, în timpul serviciului, s-a deplasat la imobilul în cauză, în interes profesional.Totodată, verificările efectuate în proximitatea imobilului respectiv nu au relevat aspecte care să confirme cele prezentate în articolul de presă.

Stirea inițială

Mai mulți polițiști atât în uniformă cât și în civili ar fi participat ieri pe raza localității Băița la aniversarea zilei de naștere a unuia din acesteia.

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii cu autoturismele parcate în apropierea locuinței polițistului și ne-au transmis și câteva informații despre ceea ce s-a întâmplat.

”Era ziua de naștere a unui polițist la Băița Băii. Au venit 12 colegi de-ai acestuia cu și fără uniformă, iar după apelul meu la Poliția Baia Mare, la câteva minute s-a spart petrecerea. Cum este posibil ca noi să stăm în case, să respectăm ordonanțele militare, iar ei să facă exact ce vor. Nu este corect” ne-a transmis cititorul nostru.

Noi am cerut un punct de vedere oficial referitor la acest subiect pe grupul de comunicare al Comitetului Județean de Urgență Baia Mare. Îl vom publica imediat ce îl vom primi.

ACTUALIZARE 1

CJSU este abilitat sa va comunice ca se efectuează verificări cu privire la aspectele menționate de dumneavoastră în articolul de presă, urmând a vă informa cu privire la cele constatate.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. […] ”Era ziua de naștere a unui polițist la Băița Băii. Au venit 12 colegi de-ai acestuia cu și fără uniformă, iar după apelul meu la Poliția Baia Mare, la câteva minute s-a spart petrecerea. Cum este posibil ca noi să stăm în case, să respectăm ordonanțele militare, iar ei să facă exact ce vor. Nu este corect”, a precizat reclamantul, potrivit baiamare24.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.