Muzeele din Baia Mare nu participă în acest an la Noaptea Muzeelor

0
415

În semn de sprijin pentru acțiunile de protest față de subfinanțarea cronică a domeniului culturii și de politicile culturale precare, prin decizie comună, Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul Județean de Mineralogie “Victor Gorduza” și Muzeul de Științe Astronomice NU participă anul acesta la Noaptea Muzeelor 2024. În acest an Noaptea Muzeelor are loc în 18 mai.

„Noaptea Muzeelor este un eveniment pe care și noi îl așteptăm de fiecare dată cu entuziasm și suntem dezamăgiți în egală măsură că anul acesta nu vă putem întâmpina și întâlni.
Vă mulțumim că ne susțineți mereu și vă așteptăm în data de 18 mai în vizită la muzeele județene conform orarului normal de funcționare al fiecăruia. Vă reamintim cu această ocazie că puteți achiziționa un bilet unic de vizitare, care vă permite intrarea la toate cele 5 muzee”, este mesajul reprezentanţilor muzeelor băimărene.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.