,,Gustări în Maramureș”: Bucate și tradiții din Țara Lăpușului

0
373

Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș (OMD Maramureș), cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș și al Primăriei Târgu Lăpuș, se pregătește să ofere o experiență de neuitat iubitorilor de gastronomie și tradiție. Sub denumirea „Gustări în Maramureș”, evenimentul invită publicul să se alăture duminică, 7 aprilie 2024, începând cu ora 13:00, la Casa Lăpușeană, Muzeul Etnografic și de Artă Populară din satul Rogoz, orașul Târgu Lăpuș.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să descopere nu doar arome noi, ci și povești și tradiții legate de gastronomia bogată a regiunii. Socăcițe pricepute vor pregăti bucate tradiționale din Țara Lăpușului, oferindu-le celor prezenți o experiență autentică și savuroasă. De asemenea, producătorii locali își vor prezenta produsele proaspete și deosebite, completând atmosfera cu arome și gusturi autentice.

Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de gusturi autentice și de a trăi experiențe gastronomice inedite.” – anunță organizatorii 

Carina Dunca

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.