Sfara Tours își consolidează poziția în topul vânzărilor cu premiile obținute de la Croaziere.net

0
69

Sfara Tours sărbătorește succesul obținut prin recunoașterea primită de la Croaziere.net pentru performanțele sale remarcabile. Prin anunțul recent, compania a mulțumit platformei pentru premiile acordate, evidențiindu-și angajamentul constant pentru excelență și servicii de calitate superioară în acest domeniu.

Recunoașterea la nivelul topului vânzărilor este o dovadă a eforturilor susținute depuse de Sfara Tours pentru a oferi clienților săi experiențe de neuitat și servicii de cea mai înaltă calitate. Cu fiecare călătorie, compania își reafirmă promisiunea de a livra satisfacție maximă turiștilor săi, oferindu-le aventuri memorabile pe măsură.

Pe lângă recunoașterea primită, Sfara Tours continuă să surprindă și să încânte cu oportunități extraordinare pentru călători. În acest sens, a fost anunțat că mai sunt disponibile doar câteva locuri în circuitul de grup “CROAZIERĂ FIORDURI”, programat în perioada 12-21 septembrie. La un preț special de 1550€/persoană, turiștii sunt invitați să se alăture acestei experiențe de neuitat alături de ghidul lor, Cristian Burtan.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.