Județul Maramureș își pregătește tinerii antreprenori pentru succes: Etapa județeană a competiției „Business Plan” – 2024

0
94

În cadrul Liceului Teologic Penticostal din Baia Mare s-a desfășurat recent etapa județeană a competiției „Business Plan” – 2024, adunând elevi din diverse licee maramureșene implicați în învățământul prin metoda firmelor de exercițiu. Evenimentul, inclus în ANEXA nr. 4 a O.M.E. nr. 3469/29.01.2024 și în Calendarul Concursurilor Naționale Școlare – 2024, nr. 24749/29.01.2024, a oferit o platformă de exprimare și Planurile de afaceri elaborate de firmele de exercițiu participante au fost supuse atentei evaluări a unei comisii formate din reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, ai mediului academic și ai sectorului de afaceri local. Profesorul Pop Mihai Cosmin, Inspector Școlar General la ISJ Maramureș, a adresat felicitări atât elevilor cât și profesorilor coordonatori competiție pentru tinerii antreprenori în devenire.

Profesorul Bonaț Ioan Gheorghe, Inspector Școlar pentru învățământ profesional și tehnic la ISJ Maramureș, împreună cu domnul ec. Tuș Florentin, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, și domnul prof.dr.conf. Cucoșel Constantin, de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, au subliniat importanța concursului în dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale elevilor.

Firma de exercițiu, F.E. ROYAL TASTE a ieșit câștigătoare și va reprezenta județul Maramureș la etapa regională a Competiției „Business Plan”. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.