Doru Dăncuș este candidatul PSD pentru primăria Baia Mare!

0
112

Share on Facebook
Astăzi va avea loc ședința Consiliului Politic National al PSD convocat de președintele PSD Marcel Ciolacu pentru validarea candidaturilor PSD la Consiliile Județene și la Primăriile Municipiu reședințe de Județ.
Pentru Consiliul Județean Maramureș va candida, conform așteptărilor, Gabriel Zetea, cel care a mai fost președinte în perioada 2016-2020. Se anunță o misiune facilă recâștigarea funcției având în vedere numărul mare de unități administrativ teritoriale conduse de primari PSD și de alții, aleși de la alte partide, dar care au renunțat la ele și vor candida din partea social-democraților. Și sunt, în total aproape 50 de primari în tabăra PSD. Dar, după cum merg lucrurile, sunt șanse mari ca numărul acestora să crească în zilele următoare.
Să mai punem la socoteală și prestația jalnică a celui mai aiurit președinte al județului Maramureș din istoria sa, astfel că vom avea alegeri cu câștigător cunoscut dinainte. Asta dacă nu se va întâmpla o minune, dar e puțin probabil.
S-au limpezit lucrurile și în privința candidatului propus pentru Baia Mare, acesta fiind actualul primar interimar Doru Dăncuș, cotat cel mai bine în sondajele efectuate de PSD. Nu-i o surpriză prea mare, chiar dacă cu puțin timp în urmă Dăncuș a fost anunțat de folcloristul din fruntea AUR Maramureș drept candidat la primărie. Ba chiar a primit și binecuvântarea „căpitanului” George Simion prin cetatea Clujului.
N-a fost să fie, Dăncuș, de fapt liber de contract de mai multă vreme, se va înscrie astăzi sau mâine în PSD vopsindu-se în roșu. Nu va avea o misiune ușoară dar, după socotelile noastre, este favorit să câștige cursa și să rămână în biroul de la etajul unu al primăriei.
Săptămâna viitoare se va întruni Consiliul Politic Județean al PSD care va valida toate candidaturile propuse pentru posturile de primar și președinte al Consiliului județean.

Grigore Ciascai

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.