STS-ul în vizită la studenții băimăreni

0
112

Serviciul de Telecomunicații Speciale își prezintă activitatea, tehnologiile și echipamentele la Centrul Universitar Nord din Baia Mare al UTCN.

Joi, 16 martie, de la ora 12:00, specialiștii STS invită studenții la o întâlnire pentru a purta discuții libere despre serviciile IT&C guvernamentale și viitorul digital.

De asemenea, în intervalul orar 12:00-14:00 pe holurile universității vor fi prezentate echipamente și soluții tehnice prin care sunt asigurate serviciile de comunicații securizate pentru autoritățile statului, iar studenții vor putea să participe la diferite experiențe în realitate virtuală.

În plus, în curtea universității va fi prezentată o autospecială de multiservicii din dotarea STS, echipată complet cu terminal satelitar compact, conexiuni WiMAX, routere, servere, linkuri radio, stație de bază TETRA și alte accesorii.

„Dragi studenți, puneți reminder pe telefon:
⏱ 12:00-13:00 – prezentare STS și discuții cu specialiștii instituției, în Aula Universității
⏱ 12:00-14:00 – stand expozițional cu echipamente de telecomunicații și experiențe VR, pe holul central
⏱ 12:00-14:00 – expoziție autospecială multiservicii IT&C, în curtea Universității
🤝 Inginerii și specialiștii care oferă serviciile, rețelele și soluțiile tehnologice pentru Statul Român vă așteaptă!” – se arată în informarea Serviciului de Telecomunicații Speciale

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.