Iarnă în toată regula în Baia Mare. Au intervenit utilajele de deszăpezire

0
139

Şi în Baia Mare s-a instalat iarna, încă din seara de luni. De la primele momente ale ninsorii, pe străzi s-a intervenit cu activitățile specifice de deszăpezire.

„Avem suficiente echipe cu utilaje în toate zonele din oraș, iar acțiunile se desfășoară în baza unui plan bine structurat.
Suntem pregătiți și acționăm pentru a menține curate străzile din Baia Mare. În același timp am rugămintea ca fiecare dintre dumneavoastră să intervină la deszăpezirea zonelor cum sunt trotuarele, aleile de intrare la blocuri. Sunt convins că spiritul civic, o valoare care stă la baza comunității noastre, ne va îndemna pe fiecare să acționăm astfel încât iarna să fie doar un sezon care aduce bucurie celor mici, dar și celor mari.
Șoferi, circulați cu prudență, sunt totuși condiții de iarnă, dacă adaptăm viteza și mașinile sunt echipate corespunzător, sunt convins că nu vor fi neplăceri în trafic. Tot pentru a evita situații neplăcute, vă rog să tratați cu înțelegere colegii care intervin la deszăpezire și să vă asigurați că nu blocați cu autoturismele efortul nostru de a degaja carosabilul și alte zone de interes public. Mulțumesc pentru înțelegere și pentru colaborare”, spune primarul Cătălin Cherecheş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.