Studenții din Baia Mare te invită să fii supererou. START CAMPANIE DE RECTURARE

0
139

În luna octombrie, Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” din Baia Mare dă start campaniei de recrutare a noilor membri care să ajute la îmbunătățirea mediului universitar băimărean.

Liga Studenților ”Pintea Viteazul’’ este o organizație nonguvernamentală și apolitică, care se ocupă de reprezentarea studenților a celor trei facultăți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, fiind, totodată, singura organizație studențească din județul Maramureș.

Obiectivele acestei organizații este de a duce reprezentarea studențească la cel mai înalt nivel, să apere drepturile și interesele studenților și să deruleze proiecte și activități cu și pentru studenții din Baia Mare. De asemenea, LSPV este locul potrivit pentru socializare, experiențe unice și clipe de neuitat.

În perioada 3-18 octombrie, studenții care doresc să se implice în activitățile organizației, pe lângă activitatea academică, sunt așteptați la unul dintre stand-urile amplasate la Facultatea de Științe/Litere și la Facultatea de Inginerie.

Membrii organizației vor fi prezenți de luni până vineri, între orele 08:00- 16:00, unde vor oferi toate informațiile necesare despre activitatea lor, oportunitățile de care poți beneficia și să te informeze cu privire la drepturile și obligațiile tale, dar și să afli care sunt avantajele implicării active într-o organizație studențească. Ulterior, studenții vor fi contactați de către membrii LSPV pentru a concluziona cele discutate la stand-uri.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.