Campionatul Naţional de Oină, disputat în weekend la Târgu Lăpuş, un adevărat promotor al Maramureșului

0
198

Campionatul Naţional de Oină, Seniori, disputat în weekend la Târgu Lăpuş, a fost cel mai frumos din ultimii peste 30 de ani. Organizare impecabilă, cum numai cei din Ţara Lăpuşului ştiu să facă. Cu implicarea primarului Mitru Leşe, directoarei liceului Mariana Pop, ISJ Maramureş, jandarmilor lăpuşeni, foştilor oinişti din garda veche a „Şoimilor” din Rohia şi a „Şoimilor” tineri din Tg. Lăpuş, sub atenta supraveghere a preşedintelui Nicolae Dobre (FRO), totul a mers ceas eleveţian.

Lăpuşenii, îmbracaţi în frumoasele straie populare, şi-au întâmpinat distinşii oaspeţi cu zâmbetul pe buze, colac şi sare, horincă şi bucate tradiţionale, cu multă dragoste şi ospitalitate locală. Programele artistice şi momente speciale pregătite de oragnizatori au făcut fericiţi sportivii şi conducătorii acestora. A fost o atmosferă de mare sărbătoare la care a participat întreaga suflare onorabilă din Ţara Lăpuşului.

La această ediţie au participat opt echipe din ţară care au fost împărţite în două grupe. În urma jocurilor aprig disputate.

Clasament final

1.ACSFrontiera Tomis Constanţa

2.CSM Olteniţa

3.CS Izvorul Chiuieşti

4.CSM Râmnicu Sărat

5-6.CS Dinamic Coruia – CS Olteni

7- 8.CS Soimii Târgu Lăpuş – CS Stejarul Pârcovaci.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.