„Nebunul din Baia Mare” care a distrus mai multe mașini din municipiu a fost internat într-o unitate spitalicească specializată

0
392

Un tânăr care lovea cu o bâtă şi cu un topor autoturismele aflate în trafic pe o arteră din municipiul Baia Mare(VEZI MATERIAL) a fost reţinut de poliţişti şi transportat la spital pentru investigaţii medicale, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

„Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat de 36 de ani din judeţul Cluj cu privire la faptul că, pe strada Republicii din municipiu, în timp ce aştepta la semafor în calitate de conducător auto, a observat o persoană care, ar fi luat din portbagajul unui autoturism o bâtă şi un topor şi, ulterior, ar fi început să distrugă alte autoturisme. Poliţiştii au identificat persoana bănuită ca fiind un tânăr de 28 de ani din Baia Mare. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească specializată din Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării de investigaţii”, a spus Ionela Cozma.

Pentru mai multe informații și video cu pagubele, click aici!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.