FOTO/VIDEO: Impact între două mașini la intersecția Oborului cu Arieșului. Biciclist rănit pe strada Avram Iancu

0
247

Două evenimente rutiere s-au produs ieri pe raza municipiului Baia Mare. Aseară în jurul orei 20.00 la intersecția străzilor Oboruliu cu Arieșului din Baia Mare două autoturisme s-au ciocnit din cauza neacordării de prioritate. Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism care intrat în drumul prioritar fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie care circul regulamentar. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Biciclist transportat la spital

Ieri, 23 august, la ora 14.11, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier grav pe strada Avram Iancu din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism la intersecția cu strada Andrei Mureșanu, a intrat în coliziune cu un biciclist.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma consultului de specialitate, biciclistul a rămas internat la spital.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.