EXCLUSIV: Copil de 13 ani accidentat de un scuterist băut și fără permis la FERSIG (actualizare)

0
189

Un grav accident de circulație s-a produs în această seara pe raza localității Fersig, comuna Satulung. Din primele informații se pare că un tânăr în vârstă de 25 ani s-a urcat pe un scuter deși consumase băuturi alcoolice.

Acesta a suprins și accidentat grav un copil în vârstă de 13 ani. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Scuteristul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul înregistrat fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis un dosar penal.

ACTUALIZARE: Trei infracțiuni, două victime, un autor

Aseară, 11 august, în jurul orei 21.30, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.C.65 în localitatea Fersig, s-a produs un accident de circulație rutieră soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani din Fersig, în timp ce conducea un moped, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe podețul unui imobil unde a surprins și accidentat un copil de 13 ani din localitate.

În urma evenimentului rutier, minorul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că tânărul de 24 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.