EXCLUSIV FOTO – ALERTĂ MAXIMĂ LA POIENILE DE SUB MUNTE: O bătrâna a fost legată, lovită și amenințată cu un cuțit. Un necunoscut a încercat să o violeze (actualizare)

0
527

Informații halucinante ne-au venit în această noapte de la Poienile de Sub Munte. Acolo o femeie în vârstă de 78 de ani a trecut prin clipe de coșmar. Un bărbat necunoscut a pătruns în locuința acesteia în timp ce dormea. A legat-o cu o sfoară de pat, a lovit-o și sub amenințarea unui cuțit a încercat să o violeze.

Scăparea bătrânei a venit chiar din partea copiilor care s-au dus la ea să vadă ce face. Când au intrat în locuință, individul i-a îmbrâncit și a reușit să fugă. Oamenii au cerut ajutor la 112.

La fața locului au venit echipaje medicale dar și de poliție. Bătrâna a fost transportată la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infrațiunilor de tentativă la omor, amenințare, loviri și alte violențe și tentativă la omor. În acest moment este alertă maximă la Poienile de Sub Munte, polițiștii căutând suspectul. Criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș urmează să sosească la fața locului, unde vor preleva probe în acest dosar penal.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 09 august, la ora 22.41, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic la domiciliu.

La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 77 de ani din Poienile de Sub Munte.

Aceasta a relatat faptul că o persoană necunoscută, a intrat în locuința ei de domiciliu, după care a agresat-o, a imobilizat-o și a încercat sa întrețină relații sexuale normale fără consimțământ.

Agresiunea sexuală a rămas o tentativă deoarece în casă au intrat copiii victimei, iar agresorul a fugit.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la viol.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.