EXCLUSIV FOTO: I S-A FĂCUT RĂU LA VOLAN – La Viile Apei, un șofer a lovit cu mașina un localnic, apoi a izbit un podeț și s-a oprit într-un șanț

0
362

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza localității maramureșene, Viile Apei. Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Satu Mare, a lovit un bărbat care se afla la în afara părții carosabile și culegea prune. Apoi a lovit un podeț din beton și s-a oprit într-un șanț. Totul se pare din cauza faptului că bărbatului de la volan i s-ar fi făcut rău de la volan,

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din Seini care a preluat persoane rănite și le-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii din Seini sunt la fața locului, la fel și echipajul criminalistic deoarece s-a deschis o anchetă penală.

Actualizare IPJ Maramureș

Azi, 09 august, la ora 12.00, polițiștii din Seini au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Viile Apei, pe D.J.109.I, a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 53 ani din Seini, în timp ce conducea un autoturism, din direcția orașului Negresi Oaș înspre Seini, a părăsit partea carosabilă și a accidentat un bărbat de 79 ani din oraș, care se afla în calitate de pieton pe marginea părții carosabile.

Autoturismul și-a continuat deplasarea pe o distanță de aproximativ 300 metri, după care a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi bărbați, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, fiindu-le recoltate ambelor victime mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.