EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Crimă oribilă la o pălincie din Şomcuta Mare. Criminalul, găsit și reținut

0
793

această dimineaţă un bărbat de 35 de ani a fost găsit înjunghiat in interiorul unei pălincii din Şomcuta Mare. Până în acest moment nu se ştie cine este autorul. La faţa locului sunt criminaliştii din cadrul IPJ Maramureş.


ACTUALIZARE 1

Autorul crimei de la Maramureș a fost identificat și reținut de Poliție. Însă, pentru că i s-a făcut rău, a fost dus cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Potrivit ultimelor informaţii, atât victima, Radu Fărcaş, cât şi criminalul sunt din Berchez.

ACTUALIZARE 2 – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 30 mai, ora 07.36, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este decedată într-o pălincie de pe raza orașului.

La fața locului polițiștii au identificat un bărbat de 53 de ani din Berchez și cadavrul unui bărbat de 33 de ani din Berchez.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

ACTUALIZARE 3

Bărbatului de 53 de ani identificat la fața locului i s-a făcut rău, fapt pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.