FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Când poliția nu e pe străzi șmecherașii încing bolizii în Baia Mare. Liniuțe în miez de noapte pe bd Independenței (actualizare)

0
296

Liniuțe, mulți cai putere și tot felul de șmecherași se întâlnesc mult după miezul nopții pe marile bulevarde din municipiul Baia Mare. Ce urmează? Fotografii, filmulețe – toate urcate apoi pe paginile de socializare pentru a se da ”bolovani” în fața ”celor micuți” care respectă pe cât posibil regulile de circulație.

Ei bine, astfel de imagini ne-au sosit astăzi pe adresa redacției. Ele au fost înregistrate de pe conturile de socializare. Bineînțeles imaginile au fost văzute și de polițiștii băimăreni care deja au început cercetările.

Conform acestor pagini de socializare doi șmecherași (unul cu Audi înmatriculat în județul Maramureș, celălalt cu BMW înregistrat în județul Satu Mare) au pus de-o liniuță pe bulevardul Independenței din Baia Mare. Sâmbătă spre duminică, ora: 1.43. Au avut și ”filmaci” pentru ca apoi să se poată da ”bolovani” pe social-media. Și ca tacâmul să fie complet cele două mașinuțe au fost fotografiate într-o benzinărie de pe același bulevard.


Așteptăm reacția polițiștilor, dar și aburelile celor doi ”bolovani” (că sunt imagini de anul trecut, că de acum doi ani, că sunt imagini de dinainte de a se naște).

Actualizare

Pe numele celor doi şoferi şmecheraşi s-au întocmit dosare penal conform art. 339 alin. 2 din Cod Penal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.