EXCLUSIV: Crimă oribilă la Borşa. Fiul şi-a ucis tatăl, lovindu-l in cap

0
768

Mai multe echipaje de poliţie, dar şi un echipaj medical au fost solicitate să intervină într-un cartier din oraşul Borşa, unde un bărbat a fost găsit decedat.
Vecinii susţin că borşeanul ar fi victima unei agresiuni, lucru încă neconfirmat de poliţişti. Cert este că oamenii din zonă spun că fiul bărbatului l-ar mai fi bătut şi în trecut, astfel că poliţiştii nu exclud varianta unei posibile crime.

IPJ MARAMUREŞ
Suspiciunile de omor sunt tot mai reale. De altfel, o echipa de criminalisti din cadrul IPJ Maramures coordonate de un procuror criminalist au fost trimise la Borsa.

La ora 18.12 , polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că o femeie de 55 ani l-a gasit inconștient în curtea locuinței sale de domiciliu pe soțul său, un bărbat de 61 ani din oraș.

În baza sesizării, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a intervenit la fața locului, ocazie cu care a constatat decesul bărbatului de 61 ani din Borșa.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 61 ani prezenta leziuni în zona capului.

Cu ocazia intervenției, la fața locului, polițiștii au identificat și un bărbat de 33 ani din Borșa, fiul decedatului.

Bărbatul de 33 ani se află în custodia poliției, iar cercetările urmează să fie efectuate în continuare de o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.