FOTO/VIDEO EXCLUSIV: IMPLICAT ÎN TRAFIC DE DROGURI – Cine este cântărețul bisericesc din Vișeu de Sus care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident în Noaptea de Înviere

0
3057

Revenim cu informații noi despre cazul prezentat de noi în Noaptea de Înviere. Cine este șoferul – cântăreț bisericesc (diac, în termen popular) care a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier spectaculos? În ce dosar a mai fost el implicat?

Șoferul în vârstă de 28 de ani este din Vișeu de Sus, fiind diac (cântăreț bisericesc) la o biserica din Vișeu de Sus. Testarea polișțiștilor a indicat 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală. Bărbatul este tată a doi copii.

De altfel, în perioada studenției la Teologie, Tomoiagă Ionuţ Cosmin a fost cercetat de procurorii DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

Ce spunea DIICOT în urmă cu 5 ani

”La data de 08.06.2016  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor  Lăcătuş Alexandru,  Pop Andrei Marius, Rotar Mihai,Verşan Răzvan Ionuţ şi Tomoiagă Ionuţ Cosmin pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că  în cursul anului 2016, in mod repetat şi  în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Lăcătuş Alexandru  a procurat,  vândut şi  oferit cu titlu gratuit cannabis inculpaţilor  Rotar Mihai şi Pop Andrei Marius, droguri de risc pe care inculpaţii le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Totodată, în aceeaşi perioadă infracţională inculpatul Lăcătuş Alexandru  a procurat, a  manipulat, transportat şi distribuit inculpaţilor  Rotar Mihai, Pop Andrei Marius, Tomoiagă Ionuţ Cosmin şi Lăpuşan Silviu Ioan  substanţe  susceptibile să producă efecte psihoactive care conţin compusul AB CHIMINACA şi care face parte din clasa canabinoizilor sintetici, substanţe pe care inculpaţii le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate  Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” transmitea biroul de presă al DIICOT.

CITEȘTE ȘI:

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.