EXCLUSIV: SCANDAL ÎN STRÂMBU BĂIUȚ – Fostul ”diac” al unei biserici, propuneri sexuale pentru un tânăr din Țara Lăpușului (actualizare)

0
778

Un cititor din Țara Lăpușului ne-a trimis pe adresa redacției mai multe capturi cu foto dintr-o discuție pe care a avut-o în seara de Paști cu cu diacul (cântăreț bisericesc) unei biserici din localitatea Strâmbu Băiuț.

”Diac din Strâmbu Băiuț care face apropouri la bărbați” este mesajul care a însoțit capturile foto. Întreaga discuție a avut loc pe o rețea de socializare.

ACTUALIZARE

Astăzi, un enoriaș din cadrul bisericii ortodoxe din Strâmbu Băiuț ne-a contactat declarându-ne faptul că bărbatul respectiv a fost dat afară din cadrul lăcașului de cult în urmă cu trei luni de zile. Motivul a fost tocmai faptul că ar le-ar fi propus astfel de ”servicii” sexuale mai multor persoane din zonă.

Acesta este cea de-a doua știre pe care v-o prezentăm astăzi, în Ziua de Paști, în care este implicat diacul unei biserici din Maramureș. În celălalt caz, diacul a fost implicat într-un accident rutier, el urcându-se la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Dar despre acest subiect vom reveni mâine cu detalii incredibile, firește în exclusivitate.

Citește aici toate detaliile

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.